Feber

Har mått dåligt hela dagen. Svårt att komma upp ur sängen, från att ha varit glad och pigg till att ha börjat stortjuta. Älsklingen fick köra mig till Höör för att jag skulle få min efterlängtade funslush.

Sovit några timmar, duschat och till slut satt mig i soffan för att kolla hur det egentligen står till med mig. Självklart har jag alldeles för mycket feber så det blir inget ultraljud imorgon.  Jag som sett fram emot att få se min lilla tjej igen... kom ut snart!




Jobbig dag

Åkte till skolan med 1 timmes tågresa + 1,5 timmars buss.
Första lektionen var körning. Vi fick veta våra betyg från uppkörningen förra veckan. Var 1 poäng från MVG och när Remington blev rädd under programmet så hamnade halten lite sent, hade jag gjort den perfekt så hade det blivit MVG men så kan man ju inte riktigt se det. Är ändå rätt nöjd. Vi kollade också på film och hade lite betygprat.

Nästa lektion var ridning. Fick Pepsi. Hon var fin och lyssnade bra men lite pigg. Vi övade lite arbete utan stigbyglar och på volter och lite galopparbete. Det gick helt okej.

Sista lektionen var stalltjänst. Blev utskickad att ta in en häst. Hästen bokstavligen studsade på sidan framför mig hela vägen in och reste sig nästan ett par gånger + att hon lyssnade inte ett skit på mig! Jättekul att ta en sån häst asså! Sen blev det lite vattenkrig i stostallet med Anna och Emma istället för att blöta betfor, haha!

När vi slutade skulle jag laga pasta men när jag kom upp för trappan, tror ni inte att någon hade satt ett hänglås för dörren? Så jävla arg blir man! Så ingen mat för mig ikväll, härligt! Fick veta att jag skulle göra över 30 idrottsfrågor + en fördjupningsuppgift + tyska glosor, uppgift + engelska glosor, översätta text klart tills imorgon. Finns ju inte en chans i världen att jag hinner det!
Åh, blir så himla arg, vill bara hem nu!
Jag orkar seriöst inte mer, jag behöver en paus!


Trött

Mina ögon är pigga, min kropp är väl någorlunda pigg den med. Men hjärnan är helt väck och vill helst bara ligga i sängen och slippa tänka eller göra någonting. Det tog mig en timme från det att jag bestämde mig för att resa mig upp till att faktiskt göra det. Hur är det möjligt att vara såååå seg?

Idag ska jag ta det lugnt och mysa med mina lika trötta och sega hundar. Först blir det dock lite pannkakor till frukost, mums! Ha det bra alla kära bloggläsare!


Naturbilder

Fotade lite innan idag, här kommer några bilder från det. Fler bilder finns på min bdb @imperative.
Vi blir inte jätteledsna om vi får några kommentarer!

 






Hoppade med Wamir

Cyklade till Blommeröd med Agnes idag. Vi fick börja med att hälla varmvatten över en grushög så att isen smälte så vi kunde ta grusen och grusa på uppfarten och vägen där man leder hästarna till hagen. Det tog tid men blev rätt snyggt tillslut.  Sen mockade Agnes till Wamir och så gick vi och fyllde två skottkärror med torv in till hans box. Sen byggde vi ett hinder i ridhuset och gick och hämtade grejorna. Sen hämtade vi in Wamir och Amaretto och Wamir var snäll att ta in idag.  Vi ryktade dom, tränsade, sadlade och gick in i ridhuset. Alan var med en stund när vi värmde upp men sen gick han så vi fick rida själva. Wamir var jättefin under uppvärmningen och lyssnade jättebra. Sen började Agnes och Amaretto att hoppa en liten oxer och sen var det min och Wamirs tur men det gick väll inte helt perfekt. Han stannade flera gånger och Agnes fick testa och han gjorde samma sak. Men sen hoppade han ändå... Sen höjde vi hindret och då gick det jättebra förutom att jag inte kan hoppa in galoppsadel? Sen fick jag tydligen veta att jag "förstörde" Wamir för han kändes konstig när Agnes red honom.

Efter vi hade ridit så sadlade och tränsade vi av dom och ryktade innan vi släppte ut Amaretto och Wamir i hagen. Agnes skulle rida Tapaz också så hon började att rykta honom medan jag ryktade Chief of ten till en annan som skulle rida honom. När Agnes och den andra tjejen red så mockade jag en box och fyllde två skottkärror med torv som skulle in i boxarna.

Nu har jag precis ätit en stor portion spagetti och köttfärssås och har varit ute med kaninerna och fotat lite bilder som vi förmodligen får se sen. 
Det blev ett långt inlägg, hoppas ni orkar läsa!

Ni får en bild på lillkillen och hans gäng!



City gross

Vaknade vid 4 av att jag hade jätteont i ryggen. Har lyckats sova lite periodvis men annars har jag i princip varit vaken sedan dess.

Vid 12 körde i alla fall jag och mamma till city gross. Vi lyckades samla på oss en himla massa nödvändiga saker på bara en timme trots att jag går långsammare än en snigel. Så jag köpte en välförtjänt semla på vägen ut... hehe!

Slänger in två bilder, en på Nala som är supernöjd med sitt ben hon fick efter city gross turen och en bild på mig eftersom jag för en gångs skull orkat sätta upp håret. Kram på er!







Söndag

Blev väckt precis och nu ska jag snart äta. Ska antagligen hoppa Wamir idag, får se hur det går.
Men nu ska jag äta för att sen cykla till Blommeröd.
Ha det bra så långe!


Filmkväll

Lördagar är mysiga. Speciellt med en bra film, några levande ljus och världens finaste älskling! Hoppas ni andra får en lika bra lördag som jag. Blir min favoritbild på oss till detta inlägget.





Jaffa

När jag kom hem så var jag ute en runda med kaninerna och fotade Jaffa lite. Jättduktig var hon och lyckades få några bra bilder, så här kommer dom! Lägger bara upp två stycken det var kallt om fingarna!
Nu har jag precis ätit en god middag och bosätter mig framför datorn.






Flikar

Om det är många inlägg varje dag kan det vara lättare att kolla våra inlägg var för sig. Eller om ni helt enkelt är extra nyfikna på någon av oss, vad vi hittar på med och vilka bilder vi laddar upp, så är det bara att klicka på respektive persons flik.





Blommeröd

Var på Blommeröd idag och red Wamir. Red dressyrprogramet som vi hade haft på körningen på skolan. Det gick jättebra, Wamir var jättefin så det var kul!

En bild på mig och Wamir för ett tag sedan.




Spygrönt


Vet ni vad jag tänkte på? Designen är ju i princip spygrön Det kändes så fint igår.. tänkte att nu börjar det bli vår, gräset tittar fram och överallt dyker det upp små gröna knoppar. Sen så kommer ju såna riktigt fina ljusa, gröna löv! Men nu vet jag inte om jag gillar det där gröna längre. Kanske ska ta och ändra färg? I så fall, har ni några färgförslag?








Ingenting duger idag

Jag är hungrig, men orkar inte äta. Jag är törstig men orkar inte dricka. Jag vill gå ut men orkar inte gå ut. Jag vill fota men orkar inte fota. Jag vill sova men orkar inte gå tillbaka till sängen för att göra det. Tror det räcker där, ni har nog förstått att det är så jag känner med ungefär allting just nu...

30 dagar kvar till BF idag!




Lördag!

Har precis vaknat och ska snart äta frukost. Får se om jag kanske cyklar med Agnes till Blommeröd senare eller så stannar jag hemma och fotar lite, får se hur det blir. Har inte direkt några speciella planer idag, mest för att detta ska bli mitt första inlägg, hehe! Kommer förmodligen lägga in ett till lite senare. Tog i alla fall en liten tur med min kära d3100 för att få några snygga bilder att lägga upp på bloggen. Dom blev väll inte helt perfekt men bara för att..

  

Ha det bra!


Bloggtime

Ja, nu har man hamnat i bloggvärlden igen! Suttit de senaste timmarna och gjort designen tillsammans med Amanda. Den blev riktigt bra, eller?


Börjar mitt allra första inlägg med att berätta vad jag gjort idag! Kanske skriver något om-mig inlägg imorgon? Menmen!

Vaknade och åt pannkakor med sylt och glass till frukost. Intresseklubben antecknar! Annars har jag varit en riktig latmask och suttit framför datorn hela dagen! Det var faktiskt ett tag sen jag satt så många timmar här.. men vad gör man inte när dagen går låååångsamt och älsklingen sover hela eftermiddagen/kvällen?

Nä, nu ska jag glo på tv. Ha det bra allihop!